Nytt nettbasert emne om mobbing

Fra høsten 2015 tilbyr Læringsmiljøsenteret, i samarbeid med Dublin City University (DCU), det nettbaserte emnet Prevention and intervention of bullying in learning environment.

Emneplan for Prevention and intervention of bullying in learning environment

Bestått eksamen i emnet gir 15 studiepoeng. Emnet er frittstående, men kan for masterstudenter i utdanningsvitenskap med profil i spesialpedagogikk tas i stedet for emne MUT205.

Søknad
Søknadsfrist for neste opptak blir august 2016. Søknad sendes på e-post til laringsmiljosenteret@uis.no eller med post til:

Universitetet i Stavanger
Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning
4036 Stavanger

Søknaden må inneholde e-postadresse, navn, adresse, mobilnummer og personnummer, samt vitnemål/bekreftelse (rett kopi) på godkjent utdanning.

Deltakeravgiften er kr 6000,-
Faktura sendes ut etter bekreftet opptak. Dersom faktura skal betales av arbeidsgiver, må dette oppgis. Etter studiestart er man automatisk forpliktet til å betale deltakeravgift, selv om kandidaten trekker seg ved et senere tidspunkt.

Opptakskrav
Bachelorgrad innen skole eller barnehageutdanning, sosialt arbeid, eller tilsvarende.

Spørsmål
Ta kontakt med Hildegunn Fandrem.

Les også:

Logo til Dublin City University (DCU)