Lekbasert læring lanserer snart ny nettside og bok

Nå kommer det snart ny bok og nettside med ressurser til de som jobber med femåringene i barnehagen.

Tegning av to gutter som sitter vendt mot hverandre på gulvet. En holder en støvel og en holder en sko. Lekbasert læring er et forskningsbasert førskoleopplegg som gir barn et best mulig grunnlag for skolen.

Vi er stolte og glade for et godt samarbeid med norske barnehagelærere i utviklingen av dette materiellet. Følg med på www.lekbasert.no!

Boka Lekbasert læring inneholder rundt 130 leker og aktiviteter for førskolegruppa, samt forslag til dagsplaner, ukeplaner og årsplaner. Alle aktiviteter og planer er åpne, og kan enkelt tilpasses din barnegruppe og barnehage. Hver aktivitet inneholder pedagogisk intensjon og forslag til utstyr og forberedelser.

nettstedet Lekbasert læring kommer det snart filmer, forelesninger og tips om opplegget.

Forsiden til boka Lekbasert læring – et forskningsbasert førskoleopplegg fra Agderprosjektet.

Boka er forventet i handelen 30. april, men kan forhåndsbestilles allerede nå.