Populær film om de gode relasjonene i barnehagen

Filmen "De gode relasjonene – om læringsmiljøet i barnehagen" har nå passert 30 000 visninger på YouTube.

Mange barnehager bruker filmen "De gode relasjonene – om læringsmiljøet i barnehagen" i det pedagogiske utviklingsarbeidet, på personaldager og fagdager. Den er også populær i danske barnehager!

Stolt manusforfatter

Universitetslektor Svanaug Lunde ved Læringsmiljøsenteret stod for både idé og manus til filmen. Hun er stolt av at den lille filmen om læringsmiljøet i barnehagen blir sett og brukt:

– Det er svært gledelig at mange ser og bruker filmen. Vi håper at filmen fortsetter å inspirere, og at den brukes aktivt rundt omkring i barnehagene framover.

Filmen ligger både på YouTube-kanalen til Læringsmiljøsenteret og hos University of Stavanger on YouTube