Inkludering av nyankomne elever

Hva bør lærere gjøre for at nyankomne elever skal føle seg inkludert? Det var tema for et foredrag professor Hildegunn Fandrem holdt under en konferanse. Her kan du se hele foredraget.

Hildegunn Fandrem er professor i pedagogikk ved Læringsmiljøsenteret. Hun holdt foredrag under konferansen "Nordens barn - insatser för mottagande och inkludering av nyanlända barn och unga" 7. desember 2017. Foredraget ble filmet.

I foredraget forteller hun om ulike strategier for tilpassning til ny kultur, og om hva lærerne kan gjøre for at de nyankomne skal føle seg inkludert. Foredraget ble spilt inn 7. desember 2017 på Nordatlantens Brygge i Køpenhavn. Arrangør for konferansen var Nordens välfärdscenter.

Foredraget ble filmet av Sveriges Radio og publisert i serien Nordens nyanlända barn och unga fra Utbildningsradioen.

Les også: