Les artikkel

Læringsmiljøsenteret er nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning. Her finner du ressurser, fag- og forskningsnyheter for deg som jobber i barnehage og skole.

Koronavirus. Foto: iStock. Melding frå senterleiinga:
Læringsmiljøsenteret er operative i så stor grad som mogleg; blant anna ved bruk av digitale løysingar. Me er i likskap med UH-sektoren elles ikkje fysisk til stades på Campus, men du kan kontakte oss pr. mail på laringsmiljosenteret@uis.no.

 

Stengte barnehager og hjemmeskole i forbindelse med koronapandemien
Leter du etter fagstoff for lærere, barnehageansatte og foreldre om stengte barnehager og skoler i forbindelse med COVID-19? Vi samler ressurser beregnet på ansatte og foresatte i barnehagen og ansatte og foresatte i skolen. Det vil bli lagt til flere ressurser i dagene og ukene som kommer.

 

Gå direkte videre til våre ordinære sider
for barnehage, skole eller forsknings- og utviklingsprosjekt

Snarveier

Blogg

Nyheter

Les artikkel

Stengte barnehager

Trenger du råd og inspirasjon i forbindelse med korona-stengte barnehager?

Lite barn som holder et kosedyr og kikker ut i hagen. Foto: Getty Images.

Som barnehageansatt og/eller forelder er du i en spesiell situasjon nå. Det krever en annen type kunnskap enn den du trenger til vanlig. Her kan du finne ressurser som kan være nyttig for både barnehage og hjem for å fremme god trivsel og livsmestring i en uvanlig tid.

Les hele artikkelen

Snarveier

Blogg

Nyheter

Les artikkel

Podcast om Læringsmiljø

Læringsmiljøsenteret har lansert sin nye podcast Læringsmiljø i skole og barnehage. Første episode handler om konsekvenser av mobbing. Nye episoder publiseres siste fredag hver måned ut over våren.

Last ned podcasten Læringsmiljø i skole og barnehage. Foto: iStock.

Snarveier

Blogg

Nyheter