Betydningen av selvregulering hos barn

Hva er selvregulering? Hva betyr barns selvregulering for deres tilpasning og utvikling? Dette er noe av det professor Megan McClelland snakker om i forelesningen "The Importance of Self-Regulation for Short- and Long-Term Success".

Forelesningen til professor Megan McClelland gir deg svar på blant annet hva selvregulering er og hva dette betyr for barns utvikling. Her får du også tips til lekbaserte aktiviteter som kan styrke barns selvregulering og evne til problemløsning.

Om Megan McClelland

Megan McClelland har vært professor ved Oregon State University i 16 år. Hun er leder for kjerneområdet tidlig barndom (Healthy Development in Early Childhood Research Core) ved Hallie Ford Center for Healthy Children and Families. McClellands forskningområder er barns tidlige utvikling, overgang fra barnehage til skole, selvregulering og sosial og faglig utvikling.

Professor Megan McClelland er professor II ved Læringsmiljøsenteret, tilknyttet Agderprosjektet.