1300 barn deltok på aktivitetsdag og møtte Ani Banani

I høst har alle barna i Lekbasert læring deltatt på aktivitetsdag og kartlegging. Aktivitetsdagen inneholdt mange muligheter for utforsking og lek.

I høst har alle barna i Lekbasert læring deltatt på aktivitetsdag og kartlegging. Aktivitetsdagen inneholdt mange muligheter for utforsking og lek Det var mange barnehagebarn som lekte og koste seg under aktivitets- og kartleggingsdagen til Lekbasert læring.

De tre lokasjonene var Vitenfabrikken (Sør-Rogaland), Klatreparken høyt og lavt (Nord-Rogaland) og Aktivitetsdag med barnehagelærerstudenter (Drammen).

Positive tilbakemeldinger fra både barn og ansatte

Barnehagelærerne og barna har gitt svært positive tilbakemeldinger på aktivitetsdagene, som også ble en morsom oppstart i førskolegruppene.

Hver barnehage møtte i løpet av dagen opp til avtalt tid for en kort kartlegging. Kartleggingen er en del av forskningsprosjektet og ble organisert av forskere og forskningsassistenter i prosjektet. Her fikk barna blant annet hjelpe apekatten Ani Banani med matematikkaktiviteter på nettbrett. Mange barn ble sjarmert av apen, og etter endt kartlegging fikk de premie, en liten gympose med Ani Banani illustrasjon, som takk for sin deltakelse i forskningsprosjektet.