Solvang skole sang og danset seg ut av Læringsmiljøprosjektet

I disse dager avslutter skolene i Læringsmiljøprosjektets pulje 2 sin prosjektperiode. Prosjektleder for Læringsmiljøprosjektet, Janne Støen, var til stede under avslutningarrangementet på Solvang skole i Øyer. Hun har sendt oss en stemningsrapport.

Avslutning av Læringsmiljøprosjektet på Solvang skole Elever på scenen under avslutningen av den toårige prosjektperioden av Læringsmiljøprosjektet ved Solvang skole i Øyer.

På Solvang skole i Øyer var det en stor markering på tirsdag, med flotte elevinnslag og taler fra innbudte gjester.

Skolen har brukt tiden i prosjektet til å øke sin kompetanse på hvordan de kan avdekke, stoppe og forebygge mobbing, og laget planer for hvordan dette arbeidet skal vedlikeholdes og videreføres.

Foreldrene og elevene er også involvert, og elevene hadde skrevet tekster om hvordan de vil at miljøet på skolen skal være. De bidro også med sang, musikk og dans som de hadde laget selv.

Vi takker for en flott tid i Øyer, og ønsker lærere og elever lykke til videre!

Solvang skole og Læringsmiljøprosjektet

Samarbeid, Omsorg, Læring, Verdier, Ansvar, Nysgjerrighet og Glede = Solvang