Ny bok om Være sammen

Boken "Kompetanseløft i barnehagen" samler materielle som er gitt ut i Være sammen mellom to permer.

Være sammen jobber for å heve kompetansen blant barnehageansatte. Hovedtemaene er autorative voksne, relasjonsbygging, kommunikasjon, tidlig innsats, håndtering av utfordrende atferd, implementering og organisasjonsutvikling. Tidligere er det gitt ut hefter som tar opp de ulike temaene, pluss bøker som kan brukes i arbeid med barn i barnehagen.

I boka Kompetanseløft i barnehagen presenteres det teoretiske kjernestoffet i Være sammen, pluss en kort omtale av det reviderte ressursmateriellet som vil være klart i august 2014.

– For alle

Førsteamanuensis Pål Roland ved Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Stavanger (UiS) er hovedforfatter av boka, mens Eyvind Skeie er redaktør. Flere ansatte ved Læringsmiljøsenteret har bidratt i boka som er et samarbeid mellom Universitet i Stavanger og Være sammen.

– Boka er nyttig for alle som er opptatt av kompetanse og kvalitet i barnehagen. Også studenter kan ha nytte av boka, sier Roland.

Boka er fargerikt illustrert med ulike figurer og modeller. Den kreative utviklingen i prosjektet og det omfattende støttemateriell er Idehospitalets verk, ved Eyvind Skeie og Klaus Krogh.

Bestill boka her

Oppslag fra Være Sammen-boka.

Boka er fargerikt illustrert med ulike figurer og modeller