Være Sammen-konferanse

Fredag 29.mai arrangeres Være Sammen-konferansen på Universitetet i Stavanger. Tema for dagen er selvregulering, kreativitet i barnehagen, utfordrende atferd, samt tilknytning og relasjoner.

Fra konferanseplaktaten.

Konferansens foredrag er satt sammen for å gi faglig påfyll til barnehageansatte som allerede har vært med i Være sammen. Blant annet skal forfatter i IdeHospitalet, Eyvind Skeie, skal snakke om kreativitet i barnehagen.

Videre skal dosent Pål Roland holde foredrag om ny teori om utfordrende atferd, professor Ingunn Størksen skal snakke om selvregulering og universitetslektor Svanaug Lunde skal ta for seg tilknytning og relasjoner.

Påmeldingen er nå stengt.

Fullstendig program ser du her (pdf)

De som deltar på konferansen, har mulighet til å være med på middag på torsdag kveld. Middagen er på Clarion Hotel Energy i Stavanger. Bindende påmelding.

Det er også mulighet for å bestille overnatting på Clarion Hotel Energy. De som ønsker overnatting, må bestille selv. Bestilling kan gjøres på e-post til silje.eike@choice.no. Oppgi referansenummer 1128GR002291.

Påmelding

Konferansen er åpen for alle som har deltatt på Være sammen. Konferansen har 200 plasser, og det er fortløpende påmelding.

Spørsmål om konferansen sendes på e-post til laringsmiljosenteret@uis.no.