MENY

Stipendiat i utdanningsvitenskap

Læringsmiljøsenteret har ledig stilling som stipendiat i utdanningsvitenskap, knyttet til forskingsprosjektet Resilient. Arbeidssted: Stavanger. Søknadsfrist: 10. november 2019.

Stipendiatene er rettet mot evaluering av effekter og implementeringsprosesser av intervensjonen Robust. Foto: iStock Stipendiatene er rettet mot evaluering av effekter og implementeringsprosesser av intervensjonen Robust. Foto: iStock

Universitetet i Stavanger har ledig to stillinger som stipendiat i utdanningsvitenskap ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora, Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning (Læringsmiljøsenteret). Stillingene er knyttet til forskingsprosjektet Resilient og er ledige fra 1. januar 2020.

Stipendiatene er rettet mot evaluering av effekter og implementeringsprosesser av intervensjonen Robust. Robust er et undervisningsopplegg som skal stimulere sosial og emosjonell kompetanse hos elever på 8. klassetrinn. Robust skal også fremme elevers skolemotivasjon, velvære og mentale helse. Intervensjonen inneholder også en utdanning som skal gi lærere den nødvendige kompetanse for å undervise i Robust.

Stipendiatenes forskningsprosjekter skal samlet evaluere både effekter av intervensjonen og implementeringsprosesser i Robust.

Stipendiatene ansettes for en periode på tre år, og arbeidssted er Stavanger.

Les hele stillingsannonsen.