Avdelingsleder ved Læringsmiljøsenteret, avdeling Porsgrunn

Universitetet i Stavanger har ledig stilling som avdelingsleder ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora, Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning (Læringsmiljøsenteret), Avdeling Porsgrunn. 2. gangs utlysning. Søknadsfrist: 26. januar 2020.

Noen av de ansatte ved Læringsmiljøsenterets avdelingen i Porsgrunn. Vil du bli vår nye avdelingsleder?

Vår leder av avdelingen i Porsgrunn skal gå av med pensjon, og vi søker hennes erstatter.

Vi søker en person som vil styrke senterets posisjon som et nasjonalt ledende, nyskapende og attraktivt kompetansemiljø innenfor læringsmiljø i barnehage og skole.

Avdelingsleder skal inspirere og motivere sine medarbeidere til å yte sitt beste og til å samarbeide for å nå felles mål. Avdelingsleder er en del av senterets ledergruppe og skal bidra til å utvikle og sette i verk senterets og universitetets faglige og administrative strategier.

Avdelingen har ca. 20 ansatte og stillingen er ledig fra 01.08.2020.

Les hele stillingsannonsen