Professor i organisasjon og ledelse

Læringsmiljøsenteret har ledig stilling som professor i organisasjon og ledelse, med fokus på barnehage og skole. Arbeidssted: Stavanger. Søknadsfrist: 20. mai 2019.

Foreleser foran en gruppe studenter. Foto: iStock. Som professor ved Læringsmiljøsenteret forventer vi at du skal bidra i forskning, undervisning og oppdragsvirksomhet. Foto: iStock.

Søkere med spesialisering innenfor pedagogisk ledelse og/eller organisasjonsutvikling foretrekkes, men søkere med spesialisering innenfor nærliggende områder kan også være aktuelle kandidater. Professoratet er knyttet til senterets forskning, undervisning og oppdragsvirksomhet innenfor endringsledelse og utvikling av barnehage og skole som organisasjon.

Les hele stillingsannonsen.