Effekter og virkemidler

I Respektprogrammet tilbyr vi blant annet plakater, klistremerker og refleksvester som skolene kan bruke i sitt arbeid mot en bedre skole.

Klistremerker
Disse selges med den lilla logoen "Respekt gir respekt", i remser på 7 merker per remse. Hver remse koster kr. 11,- eksl. moms. Best. nr. 4768. Bestiller du 10 remser koster dette kr. 100,- eksl. moms. Best. nr. 4769. Se klistremerkene!

Refleksvester
Refleksvestene er gule med svart Respekt-logo og kan bestilles i ulike størrelser som L, XL og XXL. Vennligst oppgi antall vester ved bestilling, og hvilke størrelser vestene skal ha. Pris pr. stk kr. 140,- eksl. moms. Best. nr. 4259. Se refleksvesten!

Plakater
I Respekt har vi laget seks ulike plakatmotiv med logo. De seks plakatene kan kjøpes i en samlet plakatpakke til kr. 290,- med best. nr. 4776. Dersom du kun ønsker å bestille plakatmotiver enkeltvis, koster én plakat kr. 55,-. Hvert motiv har sitt eget bestillingsnummer som du finner i vår plakatoversikt!

Sjablonger kan bestilles for kroner 220,- eks moms. Disse er 52 cm lange og 9,5 cm høye. De kan blant annet brukes til å dekorere vegger i klasserommene. De er til engangsbruk, men det er mulig å bruke de om igjen samme dagen. Best.nr. 4778.