Ressurser om klasseledelse

Oversikt over andre nettressurser om klasseledelse.

• Utvikling av klasseledelse gjennom fag

Hanne Christensen skriver i Bedre skole om utvikling av klasseledelse gjennom fag.

• Ressursside om klasseledelse

Utdanningsdirektoratet har er en egen ressursside om klasseledelse. Her finnes pedagogiske ressurser og støtte til skoler og skoleeieres arbeid med å videreutvikle kompetanse innen klasseledelse.

• Ressurser for ungdomstrinnet

Ungdomstrinn i utvikling er en nasjonal satsing med tilbud om støtte til lokalt utviklingsarbeid i klasseledelse, regning, lesing og skriving. Utdanningsdirektoratet har utviklet ressurser for ungdomstrinnet

• Ressursside om tilpasset opplæring

På Utdanningsdirektoratets sider finner du nyttigere ressurser om tilpasset opplæring.

• Rettleiar for klasseleiing i teknologirike omgjevnader

Senter for IKT i utdanningen (nå ein del av Utdanningsdirektoratet) har saman med erfarne lærere utarbeidd ein rettleiar på oppdrag frå Kunnskapsdepartementet.